Κυριακή 8 Απριλίου 2012

" Πρόγραμμα εξαήμερης προσκυνηματικής εκδρομής στην Κωνσταντινούπολη "











ΕΞΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012


1η ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση το πρωί στις 06.30 από την Κάτω Αχαΐα και στις 07.00 από την Πάτρα, μετά από συνεννόηση σε προκαθορισμένο σημείο. Μετά από ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση φτάνουμε το μεσημέρι στην όμορφη Θεσσαλονίκη.
Χρόνος ελεύθερος, για επίσκεψη και προσκύνημα στον Άγιο Δημήτριο και για μεσημεριανό φαγητό και στη συνέχεια αναχωρούμε για την γραφική πόλη της Κομοτηνής. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.
2η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση στις 08.00 πμ. για τα σύνορα με την Τουρκία στους Κήπους. Ελεύθερος χρόνος για αγορές στα DUTY FREE και στη συνέχεια, μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις και τον έλεγχο στα σύνορα, κατευθυνόμαστε προς την Κωνσταντινούπολη, όπου φθάνουμε περίπου το μεσημέρι, μετά από ενδιάμεση στάση στη Ραιδεστό, για φαγητό και ξεκούραση.
Φθάνοντας στην Πόλη, με την συνοδεία του επίσημου ξεναγού μας πλέον, θα ξεκινήσουμε την γνωριμία μας, με επίσκεψη στο Μπαλουκλί και στη Ζωοδόχο Πηγή, με το Αγίασμα και τους Τάφους των Πατριαρχών. Κατόπιν άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτιά μας και ξεκούραση. Το βράδυ πηγαίνουμε στο Κουμ Καπί, όπου θα έχουμε το βραδινό μας φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.
3η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση ξενάγηση στην Πόλη. Ξεκινάμε την ημέρα μας με επίσκεψη-προσκύνημα στην Παναγία των Βλαχερνών. Κατόπιν, θα δούμε τον Ιππόδρομο, το Μπλε Τζαμί, την περίφημη εκκλησία-μουσείο της Αγίας Σοφίας, το Τοπ Καπί, την Αυτοκρατορική Δεξαμενή και άλλα αξιοθέατα.
Στη συνέχεια, μετάβαση στο Φανάρι και στο Πατριαρχείο για προσκύνημα, όπου θα προσπαθήσουμε να έχουμε συνάντηση, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη. Το μεσημέρι, σας προτείνουμε μία πανοραμική κρουαζιέρα στο Βόσπορο, όπου θα καταλήξουμε στα Θεραπειά για το προγραμματισμένο μας φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση. Για το βράδυ σας προτείνουμε διασκέδαση με φαγητό και ποτό σε κέντρο με τοπικούς χορούς (Οριεντάλ).
4η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για την επίσκεψή μας στα Πριγκηπόννησα. Θα επισκεφτούμε τη γραφική Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την όμορφή Πρίγκηπο, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το προγραμματισμένο μεσημεριανό μας φαγητό.
Κατόπιν, μπορούμε προαιρετικά να κάνουμε τον γύρο του νησιού με τις παραδοσιακές άμαξες. Στην συνέχεια, επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα κάνουμε επίσκεψη στο Καπαλί Τσαρσί, την υπέροχη κλειστή αγορά με τα χιλιάδες καταστήματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
5η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχωρούμε για το παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ, για να δούμε από κοντά τους θησαυρούς της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Επίσης, θα επισκεφτούμε την Μονή της Χώρας για να δούμε τον πλούσιο θησαυρό των ψηφιδωτών, που πραγματικά θα μας εντυπωσιάσει. Στη συνέχεια, άμεση αναχώρηση για την Ραιδεστό, όπου θα έχουμε στάση για φαγητό.
Κατόπιν, προορισμός μας τα τουρκικά σύνορα στους Κήπους, για τις απαραίτητες διατυπώσεις και τον έλεγχο διαβατηρίων και ταυτοτήτων. Αργά το απόγευμα φθάνουμε στην όμορφη πόλη της Ξάνθης, όπου μας περιμένει το ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση. Χρόνος για ξεκούραση και διανυκτέρευση.
6η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση με τελικό προορισμό την Πάτρα και την Κάτω Αχαΐα. Κατά την διάρκεια της διαδρομής μας, θα κάνουμε τις απαραίτητες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Αργά το βράδυ φθάνουμε στον προορισμό μας κουρασμένοι, αλλά και ενθουσιασμένοι από την εκδρομή μας.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
Στην εκδρομή περιλαμβάνονται:

·  Μεταφορές, περιηγήσεις με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.
·  Μία διανυκτέρευση στην Κομοτηνή στο ξενοδοχείο ARCADIA 4* σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια, με πρωινό σε μπουφέ.
·  Τρεις διανυκτερεύσεις στην Κωνσταντινούπολη στο κεντρικό ξενοδοχείο LARES PARK 4*, σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια, με πρωινό σε μπουφέ.
·  Μία διανυκτέρευση στην Ξάνθη στο ξενοδοχείο ELENA 4* σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια, με πρωινό σε μπουφέ.
·  Δείπνο ή γεύμα καθημερινά, στην Κωνσταντινούπολη, σε παραδοσιακά εστιατόρια.
·  Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα Πριγκηπόννησα.
·  ξεναγός για όλες τις ημέρες στην Τουρκία.
·  Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
·  Το κόστος διέλευσης της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου.
·  Φόροι-Διόδια-Φ.Π.Α.
Στην εκδρομή δενπεριλαμβάνονται:
·    Εισιτήρια για αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και θεάματα.
·    Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο στο πρόγραμμα.
·    Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα, καθώς αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
·    Η βόλτα μας με τις παραδοσιακές άμαξες στην Χάλκη και στην Πρίγκηπο.
·    Το κόστος για την βραδιά διασκέδασης με φαγητό και ποτό (Οριεντάλ), 30,00 ευρώ το άτομο.
·    Η κρουαζιέρα διάρκειας μιάμισης ώρας, με ξενάγηση στον Βόσπορο, 20,00 ευρώ το άτομο.
Κόστος συμμετοχής ανά άτομο: 380,00 €
Επιβάρυνση μονόκλινου στα ξενοδοχεία:150,00 € το άτομο.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
·    Υποχρεωτικά όλοι οι συμμετέχοντες στην εκδρομή, πρέπει να έχουν στην κατοχή τους διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου.
·    Δηλώσεις συμμετοχής στην εκδρομή, θα γίνονται δεκτές έως τις 10 Μαΐου 2012.
·    Το καθημερινό πρόγραμμα στην Τουρκία, θα προσαρμόζεται σύμφωνα με τις υποδείξεις του ξεναγού μας, για την καλύτερη εξυπηρέτησή μας, χωρίς να παραλείψουμε τίποτα απ’ ότι αναγράφεται.
·    Σε περίπτωση επιλογής του γραφείου μας, για την πραγματοποίηση της εκδρομής σας, για επικύρωση της κράτησης πρέπει να καταβληθεί προκαταβολή 150,00€ μέχρι 15 Μαΐου, για κάθε άτομο που θα συμμετέχει στην εκδρομή.
·    Τα υπόλοιπα χρήματα, πρέπει να καταβληθούν τρεις ημέρες πριν από την αναχώρηση.
·    Σε περίπτωση ακύρωσης 10 ημέρες πριν από την αναχώρηση η προκαταβολή δεν επιστρέφεται αλλά μπορεί να μεταβιβάζεται σε άλλο άτομο.
·    Σε περίπτωση ακύρωσης σε διάστημα μικρότερο των 10 ημερών πριν από την αναχώρηση η προκαταβολή παρακρατείται ολόκληρη.
·    Το κόστος της εκδρομής έχει υπολογιστεί για γκρουπ τουλάχιστον 40 ατόμων.
·    Οι θέσεις θα δίνονται με σειρά προτεραιότητας κατά την εγγραφή σας με την κατάθεση προκαταβολής.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Το νερό στην Τουρκία είναι πόσιμο, αλλά εμείς σαν γραφείο, από την εμπειρία μας και από διάφορα περιστατικά που έχουν συμβεί, σας προτείνουμε να πίνετε μόνο εμφιαλωμένο νερό, για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων.
Η γνώση και η εμπειρία του γραφείου μας, θα είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
DREAM HOLIDAYS GREECE-ΑΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ 82, ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ
ΤΗΛ: 2693024380 FAX: 2693024660 ΚΙΝ: 6972224616
E-mail: drim31@otenet.gr  www.dreamholidays.gr







1 σχόλιο:

  1. Όποιος ή όποια συνάδελφος θέλει περισσότερες πληροφορίες ας επικοινωνήσει με τα μέλη του Συμβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δείτε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...