Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

" Ανακοίνωση - Διήμερη εκδρομή "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΘΕΟΛΟΓΩΝ       
                                 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΑΣ

                            
Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου στα Μετέωρα


2ημερη εκδρομή
ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ-ΓΡΕΒΕΝΑ1η ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 2/03/2013 :
Αναχώρηση  από την πόλη μας  στις  07:00π.μ. και αφού τακτοποιήσουμε τις αποσκευές μας και επιβιβαστούμε στο προσφερόμενο-σύγχρονο λεωφορείο του γραφείου μας θα διασχίσουμε την γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης θα κινηθούμε στην εθνική οδό Ναυπάκτου- Ιτέας όπου στον παραλιακό πεζόδρομο της πόλης αυτής  θα κάνουμε στάση για τον πρωινό μας καφέ. Συνεχίζουμε μέσω Μπράλου για την Λαμία όπου  θα  κάνουμε μια ακόμα στάση  για ξεκούραση. 
Άποψη Λίμνης Πλαστήρα
Φεύγοντας  από  Λαμία και δια μέσω Δομοκού – Καρδίτσας θα κατευθυνθούμε προς την Λίμνη Πλαστήρα όπου θα κάνουμε το  μεσημεριανό μας  φαγητό σε παραδοσιακή ταβέρνα στο χωριό Κρυονέρι με φόντο τα ήρεμα νερά της λίμνης. Κατόπιν θα επισκεφτούμε το φράγμα της λίμνης Πλαστήρα το οποίο θα διασχίσουμε πεζοί θαυμάζοντας την τεχνική του κατασκευή αλλά και το μεγαλείο της φύσης που εμπνεύστηκε ο Νικόλαος Πλαστήρας κατά το έτος 1928 όπου ξεκίνησε και η κατασκευή της προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα άρδευσης της πλευράς αυτής του Θεσσαλικού κάμπου.   Επόμενος προορισμός μας η πόλη των Τρικάλων όπου θα περιηγηθούμε πεζοί στα γραφικά σοκάκια της παλαιάς πόλης και θα απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ.  Τελικός προορισμός της ημέρας είναι η Καλαμπάκα όπου θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας Meteora Hotel 5* και θα έχουμε την απαραίτητη ξεκούραση θα προετοιμαστούμε για την βραδινή περιήγηση  στην πόλη θαυμάζοντας τους ιερούς βράχους των Μετεώρων που μας περιμένουν για επίσκεψη την επόμενη ημέρα .

2η ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 3/03/2013 :
Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου
 Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας και  τακτοποιήσουμε τα  πράγματά  μας στο λεωφορείο θα αναχωρούμε  από  το  ξενοδοχείο με προορισμό το μοναστήρι του Αγίου Στεφάνου όπου θα παρακολουθήσουμε την Θεία Λειτουργία. Με το πέρας της λειτουργίας θα επισκεφτούμε το μοναστήρι του Μεγάλου Μετέωρου όπου θα προσκυνήσουμε.  Φεύγοντας από Μετέωρα θα κινηθούμε προς τα Γρεβενά την όμορφη αυτή πόλη και γραφική όπου θα κάνουμε το μεσημεριανό μας φαγητό. Έπειτα μέσω Εγνατίας Οδού  θα κατευθυνθούμε προς το Μικρόκαστρο Κοζάνης στο μοναστήρι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Συνεχίζουμε για τα Ιωάννινα όπου θα κάνουμε στάση για ξεκούραση. Συνεχίζουμε για την Αμφιλοχία  όπου  θα  γίνει  στάση  για  τον  απογευματινό  μας  καφέ με θέα τον Αμβρακικό κόλπο.  Επιστροφή  στην πόλη μας το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 77

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:
·         Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.
·         Μία διανυκτέρευση στην Καλαμπάκα σε ξενοδοχείο 5* με πρωινό σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια


Επιβεβαίωση συμμετοχής κατόπιν προκαταβολής 27 μέχρι 20/2/2013


Επικοινωνία με την κα Δήμητρα Κόρδα-Κωτσάκη.


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...