Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΝΩΣΙΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΩΝ
Μιαούλη 68
Αρ. πρωτ. 1/2018 
Πάτρα 11/1/2018

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Ευχόμαστε το νέο έτος 2018 να είναι ευλογημένο, δημιουργικό, ευφρόσυνο και χαρούμενο!
Το Παράρτημα Πατρών της ΠΕΘ έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην εορταστική εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες, που διοργανώνει την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19.00 στην αίθουσα της Διακιδείου Σχολής Λαού Πατρών, κατά την θα ομιλήσει ο Δρ., Δρ. κ. Βασίλειος Γαϊτάνης, Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα: «Η επικαιρότητα των Τριών Ιεραρχών στο σύγχρονο κόσμο».
ü  Την πίττα μας θα ευλογήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, ο οποίος και θα επισφραγίσει την εκδήλωση.
ü  Θα παραστεί και θα ψάλει επίκαιρους εκκλησιαστικούς ύμνους ο Βυζαντινός χορός Ψαλτικής «Κλείδα», υπό την Δ/νση του Χοράρχου και Πρωτοψάλτου, καθηγητού και Διευθυντού της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών κ. Δημητρίου Γαλάνη.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η καθιερωμένη συνεστίαση στο κέντρο «ΝΕΑ ΑΗΔΟΝΙΑ», στην περιοχή του Γλαύκου.
Τιμή κατ’ άτομο 13€ μαζί με τα ποτά.
Για τη συμμετοχή σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέχρι και τις 25/1/2018. Τηλ. Επικοινωνίας: 6980258110 κα Δήμητρα Κόρδα- Κωτσάκη.
      Παρακαλούμε πολύ η συμμετοχή μας να είναι αντάξια της μεγάλης εορτής των Τριών Ιεραρχών, προκειμένου να δώσουμε τη διάσταση της δικής μας διακονίας στο σύγχρονο εκπαιδευτικό γίγνεσθαι.


Για την Διοικούσα Επιτροπή


Η Πρόεδρος
Δήμητρα Κόρδα –Κωτσάκη

Ο Γραμματέας
Γκουρβέλος Παναγιώτης

                   

      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...