Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΘΕΟΛΟΓΩΝ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΑΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
01-02-03/05/2015
ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΣΟΥΜΕΛΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ


1η ΗΜΕΡA: Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 7:00 π.μ. από Πλατεία Ομονοίας, πρώτη στάση για καφέ στην Αμφιλοχία μετά από 2 ώρες περίπου.
 Συνεχίζοντας το ταξίδι μας μέσω της Εγνατίας Οδού με δύο μικρές στάσεις στο Τέροβο και στο κατάστημα <<Strata>>  έξω από τα Γρεβενά, φτάνοντας στην Παναγία Σουμελά που θα προσκυνήσουμε και θα γευματίσουμε για μεσημέρι.
Αναχώρηση για Φλώρινα όπου θα φτάσουμε νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο <<ΦΑΙΔΩΝ HOTEL SPA>> , τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση.
Το βράδυ βόλτα στην Φλώρινα και δείπνο.

2η ΗΜΕΡA: Αναχώρηση στις 09:00 π.μ. από το ξενοδοχείο με προορισμό την Μικρή Πρέσπα (Άγιος Αχίλλειος) και στην συνέχεια την Μεγάλη Πρέσπα (Ψαράδες). Προαιρετικά βόλτα στην λίμνη και γεύμα στους Ψαράδες. Μετά το φαγητό αναχώρηση για Φλώρινα (καφέ) και επιστροφή αργά το απόγευμα στην Καστοριά. Βραδινό στην Καστοριά (προαιρετική βραδινή διασκέδαση με φαγητό).

 3η ΗΜΕΡA: Αναχώρηση στις 07:30 π.μ. από το ξενοδοχείο για την Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Μικροκάστρου όπου θα λειτουργηθούμε και θα πάρουμε το Εκκλησιαστικό Κέρασμα. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στην Ιερά Μονή και θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση από την Ηγουμένη.
Μετά το τέλος της ξενάγησης θα αναχωρήσουμε με προορισμό το γραφικό Μέτσοβο για φαγητό.

Γύρω στις 17:30 μ.μ. θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για Πάτρα, με δύο ενδιάμεσες στάσεις, στο κατάστημα <<Κοντονάσιο>> έξω από τα Ιωάννινα για αγορά παραδοσιακών γλυκισμάτων και στην Αμφιλοχία για καφέ.
Η άφιξή μας στη Πάτρα προβλέπεται γύρω στις 21:30 - 22:00
Η  τιμή ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο είναι 100 ευρώ. Για μονόκλινο δωμάτιο η επιβάρυνση είναι 50 ευρώ επιπλέον και για τις δύο διανυχτερεύσεις.
Στη τιμή περιλαμβάνεται η μεταφορά και η περιήγηση με το πούλμαν, πρωινό σε μπουφέ και δύο διανυχτερεύσεις στο ξενοδοχείο Α΄ Κατηγορίας <<ΦΑΙΔΩΝ HOTEL SPA>>  στη Φλώρινα.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στα γραφεία του Συλλόγου.
Η προβλεπόμενη προκαταβολή για την ανωτέρω εκδρομή είναι 50 ευρώ και πρέπει να καταβληθεί έως 06/04/2015.
Πληροφορίες στη Πρόεδρο του Συλλόγου κα Δήμητρα Κόρδα στα τηλέφωνα 2610337 347 και 6980 258 110

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...